Hey, RoniaOnline Forum sitemize hoşgeldin !

Forum'a kayıt ol ve güncel bilgilere ulaş, duyuruları takip et.

Yeni Sunucu 31 MART'da Sizlerle, Ücretsiz EXP PREMİUM Şenliği !

Ronia

v24xx Farm Offical 31 MART !
Yönetici
SORUMLU
GameMaster [RoniaOnline]
Merhaba değerli oyuncularımız,

RoniaOnline markası 6 senedir piyasada sizlerledir , yeni bir yönetim kadrosu ve piyasanın en kaliteli alt yapısı FLAMESOFT ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz
FLAMESOFT ile anlaşmamız sonucunda oyuncularımızın EXP PREMİUM ihtiyaçlarını tarafımızca karşılıyoruz
PUS da EXP PREMİUM ücretsiz olarak 0 KC ile listelenmektedir.

Amacımız Tüm PVP sevenleri bir arada toplamaktır. PARA odaklı değil, MARKA odaklı ilerliyoruz. MARKA mıza güveniyoruz.
Bir önceki Sunucumuzda Böyle Bir Etkinlik Yapıp Oyuncularımızı Mutlu Etmiştik
Bizim bunu sağlamaktaki amacımız tamamen MARKA mızın güvenirliğini arttırmak ve oyuncu potansiyelimizi MAXİMUM'a çıkarmaktır. Bu karşılama sonucu Alt yapımıza
belirli bir ödeme sağlamaktayız, hiç bir alt yapı bu tarz bir duruma izin vermez, fakat belirli bir ücret karşılığında FLAMESOFT kampanyamızda bizlere destek çıkıyor..

Official Açılışta Ücretsiz Özel Ürünler Listesi = Exp Premium, Genie , Offline Merchant.Genie Hammer

Exp Premium kırıldığında tüm özellikleri orjinal şekilde çalışmaktadır, EXP Premiumun herhangi bir extra hediyesi yoktur.
Bu ürünler PUS üzerinden 0 kc ile satın alınır.

YENİ LİGHT FARM SUNUCUMUZ 31 MART CUMA 22.00 DA SİZLERLE..

(1 LEVEL BAŞLANGIÇ.. İTEM ORTA SEVİYE)

SUNUCU HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR..

SUNUCU REHBER BÖLÜMÜ TÜM DETAYLARI..

FACEBOOK FAN SAYFAMIZ..

WEB SİTEMİZ..

Heaven

New member
Elinize kolunuza sağlık. Belki kazanç olarak biraz düşük geçecek ama sürümden kazanacaksınız , diğer pus ürünlerinden kazanacaksınız merakınız olmasın çok güzel bir algı yarattınız clanımız ile mutlaka orada yer alıcaz. Gelmemizdeki Amaç exp prenin bedava olması değildir. Herkesi düşünerek bu etkinliği sunmanız hoşumuza gitti, diğer hiç bir pvp de görmedik böyle bonkörlükler. Tebrik ederim..

Hayrooo

New member
sms geldiğinde şaşırdım ne diyor bunlar diye içerik muhteşem kısa ve öz olmuş elinize sağlık umarım sıkıntısız bir açılış olur. Kusura bakmayın bedavayı bizim insanımız çok sever bu yüzden baya ilgi göreceksiniz herşeyin en iyisi olsun masrafdan kaçınmayın sistemsel olarak.. Flamesoft çok serverinde oynadım bir problemi olmadı ama eminim en kalabalığı burası olacak o yüzden uyarayım dedim :D

ORLANDO

New member
Elinize sağlık, 2 karekterime vip paket ile başlıyacağım. Umarım çorbada bizimde desteğimiz olur :) Masraflarınızı çıkarıp kat kat kazanırsınız.. Çünkü hak eden bir yönetim görüyorum.

lezzewet

New member
Elinize kolunuza sağlık. Belki kazanç olarak biraz düşük geçecek ama sürümden kazanacaksınız , diğer pus ürünlerinden kazanacaksınız merakınız olmasın çok güzel bir algı yarattınız clanımız ile mutlaka orada yer alıcaz. Gelmemizdeki Amaç exp prenin bedava olması değildir. Herkesi düşünerek bu etkinliği sunmanız hoşumuza gitti, diğer hiç bir pvp de görmedik böyle bonkörlükler. Tebrik ederim..

flowles

New member
sms geldiğinde şaşırdım ne diyor bunlar diye içerik muhteşem kısa ve öz olmuş elinize sağlık umarım sıkıntısız bir açılış olur. Kusura bakmayın bedavayı bizim insanımız çok sever bu yüzden baya ilgi göreceksiniz herşeyin en iyisi olsun masrafdan kaçınmayın sistemsel olarak.. Flamesoft çok serverinde oynadım bir problemi olmadı ama eminim en kalabalığı burası olacak o yüzden uyarayım dedim :D

thelegends

New member
bu servere girmeyenin beyni yoktur. Senelerdir açmak istediğim tarzda hem db hemde yaptığınız free premium olayı. Eminimki kıyamet gibi kalabalık olacak bizim milletimiz beleş potu bile çok sever :D

Ronia

v24xx Farm Offical 31 MART !
Yönetici
SORUMLU
GameMaster [RoniaOnline]
guncellenmıstır keyifli oyuncular

RoniaOnline Hakkında

Oyuncu Rekorlarına İmza Atan RoniaOnline Yeni Oyun Deneyimi ile Farm sunucusunu 31 MART 2023 22:00' da açıyor! Ronia sizlere 6 yıldır hizmet sağlamaktadır, v2 de ilk leri ve en kalabalık kitleyi yaratan tek server Ronia ile yeni savaşa hazırlanın!

RoniaOnline Hakkında

RoniaOnline.net v24xx Farm Sunucu hilesiz , bugsuz en iyi oyun keyfini sizlere sunmaktadır.

Sosyal Medya Hesaplarımız

• FACEBOOK
  • GMAİL
  • RoniaOnline Hakkında

Hakkımızda çok fazla detay vermiyelim, Aramıza katılın hemen ;)